Amikor megcsináltam a FELHŐ LÁNGOS-t tudtam, hogy én ezt még ki fogom próbálni valami más alapjaként. Már akkor összeállt a fejemben a dolog, és ma amikor a fiúk pizzáztak, meg is valósítottam.
Hozzávalók:
- 100g túró ( krémes németet használtam)
- 2 db tojás
- fél cs sütőpor
- csipet só
- tejföl
- sajt reszelve
- 1 gerezd fokhagyma
- 100g bacon kockázva
- fél fej hagyma
Elkészítés:
A tojásokat ketté választottam, a sárgájához hozzá kevertem a túrót, és a sütőport. Majd a habbá vert fehérjével összeforgattam. Egy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe most egyben téglalap alakra nem túl vastagon elterítettem. 180 fokra melegített sütőben 10 percig elősütöttem.
Ez idő alatt, a tejfölbe kevertem a zúzott fokhagymát. Amikor kisült az alap, megkentem a tejföllel, megszórtam a szalonna kockával, és a hagymával. Majd sajtot reszeltem rá, és további 12 percre vissza toltam a sütőbe.
Vékonyabb "tésztát" kaptam mint a normál langalóé, de nekem megvolt az ízélmény.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése