2012. január 20., péntek

Díjat kaptam




Nagyon kedvesen Barbi gondolt rám amikor a kapott díját tovább adni készült. Nagyon szépen köszönöm neki, hogy gondolt rám. Én zöldfülűként nagyon örülök minden elismerésnek.

Bizony a "nagy öregeknek" ezek a kötelességek amik a díj posztolásával és tovább adásával járnak talán már terhesek lehetnek, mivel ők már olyan sokat és sok helyről begyűjtöttek, hogy szerintem se szeri se száma.
Épp ezért én olyanoknak szeretném tovább adni akiket olvasok, de még ők is kiskorúaknak számítanak a blogger társadalomban, de amit csinálnak az nagyon jó.

Szóval van még amit meg kell tenni ezzel a díjjal kapcsolatban, méghozzá az, megköszönni és posztolni a díjat valamint 3 dolgot el kell árulni magamról, és tovább adni 4 általam választott blog írójának.

Lássuk! Meg köszöntem, posztoltam... Akkor most 3 dolgot el kellene magamról árulni.
Húú ez a legnehezebb, de talán sikerülni fog :D

1: Nutella függő vagyok, minden mennyiségben jöhet és bármiben, bármikor.

2: 2 fiú gyermekem van, a nagyobbik súlyosan mozgássérült, kerekes székben van izomsorvadás miatt, de a világon mindennél jobban szeretem mind a kettőt.

3: Vas akaratom van, de valahogy a fogyókúra még sem megy így túlsúlyos vagyok...

És akkor akiknek tovább szeretném adni:

Elsőként Bogi barátnőmnek akit ezzel is ösztönözni szeretnék, hogy bloggoljon. Az utóbbi időben szépen kipofásodott a gasztro blogja is , csak így tovább ;)

Másodikként sucreries and co
aki nagyon ügyes és cukrásznak készül , vizsgái előtt áll, és én a közel múltban ismerkedtem meg vele a blogom jóvoltából. Amit csinál, nagyon tetszik...

Harmadikként Aledának szeretném,akit tisztelek és becsülök, a képei valami fantasztikusak, szinte érezni az illatukat az étkeknek amikről készültek.
Bár szerintem mástól is meg kapta már...

Végül de nem utolsó sorban Vicuskának szeretném adni aki nagyon kedves, és ő is szuper jó dolgokat alkot.

Hát akkor meg is volnánk. Remélem örültök ti is a díjnak és nem kívántok vele a francba ;)

6 megjegyzés:

  1. Ezek a díjak úgy érzem, mindnyájunkat kicsit közelebb hoznak egymáshoz :) Nagyon köszönöm Neked, amit rólam no és magadról írtál. A tiednek meg Veled együtt örülök!!! és gratulálok hozzá. Vedd úgy Tündi, hogy tőlem is viszont megkaptad :D

    VálaszTörlés
  2. Szia!!!!! Juhéééééééé! Köszönöm szépen!!!!!!!!!! Köszi! Köszi! Köszi! Nagyon örülök neki és köszönöm a kedves szavakat is, nagyon jól esik!!!!!! De hogyan tudom "átvenni" a kis képeket? :-D SOS!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De nagyon örülök neki, hogy ilyen örömet okoztam :D
      A képeket simán lemented képként jobb katta a képre kép mentése másként és már csak azt kell eldöntened hová tegye. Aztán ha fel akarod a blogra tenni ugyan úgy jársz el vele mit a kajás képeiddel.

      Törlés
    2. Oks, köszi!!!! Írom a bejegyzést! Puszi!

      Törlés
  3. :o, köszi!
    ha lenne kicsivel több időm..a fiam blogja sem áll jól :(, meg van mind 2 bejegyzés ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ínye tényleg meg van, csak másra emlékeztem, hogy hová írtam... :$ :)

      Törlés