2012. január 23., hétfő

Schlaflabor

A hétvége most nem a nagy sütögetések és főzések ideje volt. Elsőszülöttemmel, gyermek kórház vendég szeretetét élveztük.
Folynak a kivizsgálások, tervezik az orvosok, hogy meg műtik a gerincét, mert már nagyon nagy a ferdülete, így a műtétben bízunk, hogy az majd segít neki, és elviselhetőbbé teszi a minden napjait.
Ehhez szükség van erre a vizsgálatra is amit most hét végén csináltak.

Túl vagyunk rajta, 1 év múlva kontroll. Kóros elváltozás nincs az alvásában... Sokat van éber közeli állapotban a forgatás miatt de nem zavarja meg a szerveit ez. Hurrá legalább valami jó hír, ha már engem minden alkalommal meg zavar legalább saját magát nem :D

És akkor egy kép a már felszerelt pasiról, már csak az orrszondája hiányzott.. Így farsang idején akár múmia jelmeznek is be illett volna



Nagyon büszke vagyok rá, hősiesen viselte, végig mellette voltam...

14 megjegyzés:

  1. Nagyon remélem minden rendben lesz a fiaddal, nagyon szorítok nektek:) Végülis akkor megműtik, vagy még nem döntöttek? Nagyon bátornak tűnik, biztos már hozzászokott a kórházakhoz:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Trollanyu, hogy szurkolsz érte :) Még nem döntötték el, hogy műtik e vagy sem. Eztán ül össze a konzílium... A kórházhoz nincs hozzá szokva ilyen idős korában most voltunk bent először. A többire nem emlékszik...

    VálaszTörlés
  3. Remélem minden jó lesz:) akkor meg még bátrabb, hogy nem szoktatok kórházba járni. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a döntés, de szerintem ott nagyon jó orvosok vannak és azon vannak, hogy segítsenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bízom benne én is, hogy minden rendben lesz. Arról tudok, hogy az orvosok nagyon jók, és valóban mindent a betegek érdekében tesznek, többek között ezért is jöttünk ki ide élni, hogy a nagyfiam a lehető legjobb ellátást kaphassa.
      Legutóbb amikor 1 hetet kórházban vagyis szanatóriumban töltöttünk még csak 5 éves volt. Azóta csak ambulánsan látták el Pesten ha vizsgálatra volt szükség.
      Nagyon sokszor meg köszönte, hogy mellette maradtam bent a kórházban és nem hagytam magára. Majdnem elbőgtem magam amikor felszerelték fogtam közben a kezét és kész volt kiment a nővér rám nézett és azt mondta" Köszönöm anya, hogy itt vagy velem" Nyeltem egy nagyot...

      Törlés
  4. Nagyon meglepődtem a képen, kicsit riasztó volt egy gyermeket így látni...Sajnálom és szorítok a mielőbbi gyógyulásáért. Csak azt nem értem, hogy ha a gerince szorul gyógyításra, miért a fejecskéje van bekötve? Szorítok értetek az biztos!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kriszti Alvás laborban voltunk, elektródák voltak a fejéhez rögzítve, azért volt bekötve.
      Köszönöm szépen, hogy Te is szorítasz érte/értünk.

      Törlés
  5. Nagyon szorítok Nektek, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, és minél előbbi gyógyulást kívánok a kisfiadnak. Nagyon rossz volt így látni, de szerencsére amint elolvastam az írásodat, megnyugodtam.:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen Gizike! Sajnos a gyógyulás még nagyon messze, az izom sorvadás jelenleg nem gyógyítható.De igyekszünk mindent meg tenni azért hogy könnyebben, jobban éljen és legyen elég ideje kivárni az áttörést az orvosi tudományban.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon bátor a kisfiad, gondolom sok mindenen kellett már keresztülmennie. De biztos vagyok benne, hogy ez az erő ami benne van a kiegyensúlyozott családi háttérnek is köszönhető! Minden jót kívánok a fiúcskának, vigyázzatok rá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Barbi, jól esik ,h így látod. Egy pszihológus mondta egyszer: Zolcsi azért van olyan állapotban amilyenben, mert nagyon szeretve van és ezért élni akar... Lehet benne valami.Ha rajtam múlik nem hagyom , h feladja...

      Törlés
  8. Tündi, nem tudtam, hogy ilyen gondokkal kell megküzdenetek. Ismerem a betegséget, mert apósom is ebben szenvedett. Kívánok sok-sok kitartást és szeretet. Ma már nagyon fejlett az orvostudomány, és hittel és reménnyel kell élni.A szeretet sok mindenre képes.Kitartást a kisfiadnak,és a családodnak is.Szeretettel:Tücsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tücsi! Szavaid könnyekig hatottak, köszönöm szépen az együtt érzésed. Szeretetben nálunk nincs hiány az egyszer már biztos;)Hit? Hiszek benne, hogy a gyermekemnek biztosítani tudok egy élhetőbb életet, nem hiába költöztünk vele Németországba immár fél éve.
      Madách Imre Ember tragédiájában ezt mondja ami nekem sok már-már mottómmá vált!
      "Ember küzdve küzdj és bízva bízzál"
      Azt hiszem ezt neked nem kell elmagyaráznom ;)
      Puszillak és még egyszer köszönöm!!

      Törlés
  9. Tündikém, lélekben veletek vagyok, a szeretet hihetetlen változásokat képes és tud elindítani, többet ér bármilyen gyógyszernél, de ezt Te is tudod! Nem minden ember és szülő képes az ilyen élethelyzetet elviselni és felvállalni, ezt érti és értékeli a Nagyfiad- minden tiszteletem a tiétek!!!! Puszillak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Vicuska! Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni...
      Jól esik a támogatás, még ha az így az éteren keresztül érkezik is.

      Törlés