2012. szeptember 11., kedd

16. hét 0 kg

                                                                            (kép)
Ezen a héten nem fogytam semmit, viszont a tükörbe nézve megint egy másik NŐ néz rám vissza.
Megint abba a stádiumba léptem amikor nem a fogyásra koncentrál a szervezetem, hanem ismét alakul a testem. Szemmel láthatóan karcsúsodott ismét a derekam és a combom sem egy elefántéhoz hasonlít már. Na jó azért még mindig jelentős túlsújt cipelek, de nagyon jó érzéssel tölt el az, hogy 15 kilótól már megszabadultam.
Pénteken az edző terembe amikor a súlyokat emelgettem kellett rájönnöm, hogy milyen nehéz is valójában az a 15 kg.

Többen írtatok nekem levelet, amiben arról számoltak be, hogy az én példámat követve neki álltatok, és életmódot változtattatok. Nagyon örülök ennek, és büszke vagyok rátok, hogy ti is megcsináljátok, és az pedig külön örömmel tölt el, hogy erre én lehetek a példa. Már ezért is érdemes csinálni és egy egy finomabb de nagyon hizlaló falatra nemet mondani ;)


8 megjegyzés:

  1. Kedves Tündi, tetszik nagyon a kitartásod, továbbiakban is ez kívánom:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Ez nem csak kitartás, hanem makacs is vagyok ;) Amit egyszer a fejembe veszek... :)

      Törlés
    2. Gyorsan meg kellene nézzem, melik csillagjegybe tartozol.... (Lustaságom viszont határtalan :-D)

      Törlés
    3. Ágica Drágám! Halak vagyok kos aszcendensel ;)

      Törlés
  2. Ügyibogyó vagy! És valóban nem csak abból áll egy éltemódváltásos-magamratalálós fogyás, hogy csak és kizárólag a leszaladó pfundokat figyeljük....
    Csak így tovább, s tudod, ha valami van, kérdezhetsz nyugisan :-D
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Drágám. Már az is nagyon sokat jelent, hogy tudom vagytok nekem és támogattok mint paradicsomot a karó :D <3

      Törlés
  3. Nagyon jól haladsz, irigylésre méltó. Nekem is ismét bele kell, hogy vágjak, jó lenne megint 5 kg kevesebb lenni. A múltkori -5 még meg van, erre kéne a többi -5 kg. Lelkierőt veszek és bele vágok! :o)

    VálaszTörlés