2012. március 31., szombat

:))))) Happy!!

<span class=

Juhééééé! Most nagyon nagyon boldog vagyok!! Végre eljött a nap amikor meg vehettem a gyönyörűséges villany tűzhelyemet.
Be kell valljam, nagyon hiányzott és most olyan boldog vagyok , hogy madarat lehetne fogatni velem.

Ha esetleg lemaradtál a story-ról ITT megtalálod...

Na akkor a boldogságom képekben.. :D








16 megjegyzés:

  1. Juhéj! Akkor most már süthetsz ezerrel! Nagyon szép kis masina, használd egészséggel!! Gondolom először kitapasztalod, hogy mit tud...Hajrá! Ügyes légy! :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fogok is sütni :D Ugyan az a márka és típus mint az előző volt csak ez fiatalabb...
      :D:D

      Törlés
  2. Taratataaaam!!!! Hosszú életet a sütőtöknek Neked meg a családnak rengeteg finomságot, ami benne készül!!!!! Gyönyörűséges kívül-belül!! Már értem a teleszkópos részt, amit mondtál- kihúzza ajtónyitáskor a rácsot! :D Jöhet az esti muffin!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az esti muffin megvolt felavatás képen, és jelentem csodásan sikerült!
      Nem akkor jön ki a teleszkóp, ha kinyitom az ajtót hanem én ki tudom húzni.

      Törlés
  3. Gratulálok! Hosszú életet a sütőnek és a családnak. Anyósomnak is ilyen van és nagyon tuti. Nekem is hasonló csak más márka. Én nagyon szeretem! Jó munkát vele!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülsz neki, az látszik:) Gratulálok, és használd egészséggel:) Várom a recepteket, aztán mostmár nncs kifogás, tessék sütni:) Szép hétvégét:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nem kifejezés Kedves Trollanyu mennyire örülök neki! Semmi kifogás sütök-főzök, viszont most a család kedvencei jönnek, rakott krumpli és társai...

      Törlés
  5. Szuper kis tűzhely! :D Gratulálok hozzá, használd egészséggel, süss-főzz rengeteg finomságot benne! :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok az új meseszép, csodálatos tűzhelyedhez. Használd egészséggel, és süssél-főzzél minél többet. Látom légkeveréses, az szuper jó. Én mindent légkeveréssel sütök, sőt pl. a pogácsából, sajtosból....egyszerre két tepsivel teszek be, és egyforma szépen megsül.

    VálaszTörlés
  7. Tündikém az a mosoly mindent elárul!!! :D
    Örülök a boldogságodnak és legyen benne sok örömed!! Nagyon szép kis masina, sokat gondolkozom a villany tűzhelyen, de még eddig csak gáz volt és nem tudom, hogy megszoknám-e, pedig nagyon csábít a könnyű takaríthatósága! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Drága Barbi!!
      Nekem a villany tűzhely kényszer, a gázt sokkal jobban szeretem, de itt nincs gáz ezért marad a villany. Amikor lehetett mindig gázzal főztem, sütöttem, de már ezt is megszoktam...

      Törlés
  8. Gratulálok én is a csodálatos új tűzhelyedhez!!!

    VálaszTörlés