2012. március 16., péntek

Somlói torta, az ÉN tortám :DAz úgy történt, hogy komaasszonyomék átjöttek hozzánk. Mi lent voltunk a játszótéren és vártuk, hogy Zolcsi megjöjjön a suli busszal. Semmit nem is sejtettem.

Aztán bementem a szobába és felcsendült a Halász Jutka szám, mondanom sem kell nyeltem a könnyeim, mert mindenki énekelte, még az én botfülű szerelmem is és a kicsi 3 évesem is bele bele kornyikált. Nagyon meghatódtam(még jó hogy életem párjának nem jutott eszébe ezt a pillanatot megörökítenie ;) ), pláne velem szemben az én drága barátnőm és komaasszonyom egy személyben ott állt kezében ezzel az egy mázsás finomsággal.

Boldog voltam :D


A merényletet ő követte el:
Ami igaz nem ez életem legjobb fotója, de abban az adott helyzetben ez még jónak volt mondható, hisz meg voltam hatódva :DEz a bejegyzés amúgy vendégposztnak indult, de Ildim a netről valahonnan szedte a receptet. No sebaj azért ha megkapom majd azt az oldal elérhetőséget még akár recept is kerekedet belőle, addig élménybeszámoló.

13 megjegyzés:

 1. Boldog születésnapot kívánok!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon boldog születésnapot kívánok!!! Nagyon jók a képek, és a torta is szuper!!!:)

  VálaszTörlés
 3. Még egyszer nagyon boldog szülinapot, drága Tündikém, szeretteid mindig ilyen figyelemmel vegyenek körül :) A tortareceptet várom, mert csudajól néz ki!!!!!! A fotók nagyon jól visszaadják az ünnepelt belső- és külső szépségét, legalább veled örülhettem :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon boldog szülinapot :)!!

  VálaszTörlés
 5. Tündike! Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked! Legyél mindig ilyen vidám és boldog!!! :o)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen Krisztikém!

  VálaszTörlés
 7. Kedves Tündi!
  A Blogkóstoló 2. fordulójában az alábbi blogot kaptad >> http://gasztroemi.blogspot.com.es/

  Jó játékot!

  Határidő: ápr.18.

  VálaszTörlés
 8. Boldog születésnapot megkésve!!! Jártam itt arra emlékszem, és írni is akartam, aztán félbeszakítottak!
  Komaasszonyod nagyon kedves, hogy ilyen finom tortával lepett meg!! Aranyosan vigyorogtok a képen!! :))))

  VálaszTörlés
 9. Sajnos picit rég jártam nálad, mert azt sem tudom hol áll a fejem, annyi dolgom összejön. Emiatt picit megkésve, de annál nagyobb örömmel kívánok Neked boldog születésnapot! Elhiszem, hogy nagyon boldog voltál! Nekem nagyon tetszenek a fotók! :)

  VálaszTörlés