2012. május 8., kedd

Zebra torta ismét


Ezt a receptet már majd egy éve feltettem... Most ismét elkészítettem a családomnak jelen esetben vacsorára. Nem fogtam vele mellé... Neve csak torta, de ízében sokkal inkább kuglóf.
Most csak fotókat mutatok ha a receptre kíváncsi vagy, kérlek kattints IDE   



10 megjegyzés:

  1. Hmmm... nagyon szép lett, fincsi. :) Ezt a kalácsjellegűt Mi jobban szeretjük egyébként, mint a túrós változatát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Gabriella! Nekünk is jobban bejön ez, a túrósat is csináltam már de azt még a blog előtt...

      Törlés
  2. Mi is szeretjük! Tényleg, milyen régen nem sütöttem....Itt lesz az ideje...:o) Guszta!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá Kriszti Drága készítsd és jó étvágyat hozzá! :)

      Törlés
  3. én még sosem ettem ilyet. messziről mindig túl száraznak tűnt, de ezen a fotón nagyon guszta. A fekete -fehér mintás tányér és csésze pedig álomszépek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el nekem egyáltalán nem száraz... ;) a 2 és fél dl olaj abszolút gondoskodik róla, hogy ne legyen az. Ha mégis száraznak vélnéd egy kis jam, puding, vagy vaj segíthet a dolgon. Szerintem nagyon finom...
      Köszönöm, ajándékba kaptam, van hozzá tejes kancsó és minden féle, nagyon szeretem, de többnyire vitrinben tartom mert féltem :D

      Törlés
  4. Nagyon szép lett, mi is szeretjük, de nálam mindig készül hozzá vanília szósz, az a párom mániája:) Tiszta véletlen, éppen én is a napokban sütöttem, kipróbáltam a rózsa formájú szilikonformát, abban is nagyon szép lett.Én a túrósat is szeretem egyébként.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ! Mi is szeretjük a túrósat, de azt inkább édességnek, nasinak, ez pedig vacsira készült. Ez jobban favorizáljuk, de hamarosan sort kerítek a túrósra is mert úgy nézem nincs is fent nálam. Ez öreg hiba, pótolnom kell! :D Biztosan nagyon szép lett a rózsás formában is.

      Törlés
  5. De guszta! Nekem más receptem van, de mindig siker. Lehet sütök a hétvégi szülinapi partira Nagyfiúnak. Köszi az 5letet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Gionetta! Mindig örülök, ha sikerül ötletet adnom ;)

      Törlés