2012. június 18., hétfő

4. hét -3(?) Kg :D ééééés ZUMBAAAA


Na igen, az az igazság, hogy fogalmam sincs, hogy ezen a héten 2 avagy 3 kg az amitől megszabadultam, ugyanis a mérlegem besztrájkolt. Egyik mérésnél azt mutatja, hogy 3 kg a másiknál csak 2 az amit leadtam. Aztán ismét rá állok és megint 3 at vonhatok le az előzőleg mért súlyomból. Így nagy kegyesen megelőlegeztem magamnak a -3 kg ot :D
És hurrááááá! Végre a súlyom két számjeggyel leírható! Úgy örülök neki, mint majom a farkának, mert látom, és érzem, hogy van értelme annak amit csinálok.
Nem titkolt büszkeséggel jegyzem le, hogy az elmúlt négy hét alatt 8 azaz 8 kg felesleges cipelni valótól szabadultam meg. Annyira jó érzés, hogy azt szavakba nem is nagyon tudom önteni. Így jelenlegi súlyom 97 kg :D

A múltkor említettem, hogy megyek megnézni egy fittnes termet. Igen elmentem és tetszett. Voltam próba zumba órán, és bele szerettem :D Azt gondolná az ember, hogy kis táncikálás, meg popsi risza. Ühüm... csak addig amíg nem állsz be Te is oda a sorba és próbálod eltunyult tested mozgásra késztetni, úgy hogy az első negyed órás blokk után azt kívánod valaki lőjön le, szabadítson meg szenvedéseidtől. Aztán túljutsz a holtponton és élvezed a mozgást, bár még mindig nehezen, kissé ügyetlenül, és olyan izmokat mozgatsz meg amikről azt is elfelejtetted, hogy egyáltalán léteznek.
Szóval a próba óra után én eltökéltem ez kell nekem. Így beiratkoztam a terembe, és szerdán mint tag jelentem meg a soron következő órán. Érdekes, hogy azon a napon testem is nagyobb hajlandóságot mutatott a mozgás iránt, és már nem akartam az első blokk után főbe lövetni magam. Na jó azt túlzás lenne állítanom, hogy végig teljes lendülettel nyomtam le és a mosoly az arcomon mindig teljesen őszinte volt, de könnyebb volt elviselnem mint az első órán. Tudom ez mindig csak könnyebb és könnyebb lesz ahogy egyre edzettebb, és egyre karcsúbb leszek. Ma este megint megyek, és izgatottan várom :D

10 megjegyzés:

  1. Kitartást! :)Nehéz elkezdeni mozogni, de aztán annál jobb érzés utána :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Panna!! :) Igen mostmár élvezem, és várom az alkalmat amikor mehetek :)

      Törlés
  2. Nagyon ügyes vagy és én még mindig büszke vagyok Rád! Csak így tovább. Jövőre már bikiniben flangálsz a strandon és mindenki megbámulja a karcsú, izmos alakodat!!! Mert ha így folytatod, ilyen elszántan és kitartóan, nem 70, hanem 60 kiló leszel.:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Gionetta, nagyon aranyos vagy. :D Bikinit azt 100 kilósan is felvettem, hisz a nagydarab nőnek is melege van, sőt... Viszont olyat húztam ami direkt molett nőkre van tervezve.... Nem hiszem, h jövőre madzagos bikiniben feszíthetek, de biztosan jobban fogom érezni magam, nem partra vetett bálnaként :D Puszillak, ölellek és még mindíg bíztatlak, kezd el! ;)

      Törlés
    2. Eláruljam! Elkezdtem! A férjem módszerszere szerint. És egy hét alatt lement fél kiló. Ennyi jó is. Ez az ütem nekem megfelelő. A 25 kiló 9 hónap nagyon gyors ütem volt. Rá is ment kicsit az egészségem. De most lassan, talán sikeresen lemegy pár kiló. :-)) Majd én is tudósítok. Puszi Neked is és hajrá Tündi!!! :-))

      Törlés
    3. Szupi!! Akkor csak még annyi, hogy fogyira fel és éljenek a minusz kilók :D :D :D Hajrá, hajrá, csak ügyesen! ;)

      Törlés
  3. Nagyon ügyes vagy, gratulálok! Örülök, hogy sikerült megtalálnod azt a mozgásformát és helyet, ami tetszik neked! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Gabriella! Ezt most szeretem csinálni! A mozgás mint olyan nem áll tőlem távol, nagyfiammal mielőtt terhes lettem volna lételemem volt a mozgás. Amolyan serteperte lány voltam. Szinte minden sportot kipróbáltam... Testnevelői pályára készültem...De aztán jött a szerelem, a várandósság a GYES...és a nagyfiam betegsége, gyomorideg... De ez utóbbit már megtanultam mással orvosolni, nem kell az evésbe menekülnöm... Hú nagyon eltértem a tárgytól :D Szóval köszönöm kedves szavaid! :D

      Törlés