2012. június 25., hétfő

5. hét -0 kg :/


Háttt őőőő.... Az a helyzet, hogy tudtam ez be fog következni... Csak azt reméltem egy kicsit később...A fogyás az elején gyönyörű szépen beindult, most megtorpant. A ma reggeli mérésem eredménye, hogy nem fogytam semmit.

Ha azt mondom nem zavar és kicsit sem szomorít el akkor hazudok. Viszont tudom, teljes mértékben tisztába vagyok vele, most nem szabad feladnom. Minden diétánál eljön ez a pont amikor a szervezet megszokja azt amit kap és beéri annyival, ezért nincs fogyás. Folytatom a diétát és már heti 3x járok terembe. Hétfőn és szerdán zumba pénteken meg "gyúrok" vaze. Múlt pénteken is bementem. Taposógépeztem, evezőpadoztam, majd fokozatosan megyek a többi gépre is. Kitartok, mert meg akarok szabadulni a kilóimtól.

 Mondjuk lehet azért sem kettyentem el olyan nagyon mert annak ellenére, hogy a mérleg semmit sem mutatott a ruháim igen is jelzik, a testem átalakul. Lassan nem lesz egy nadrágom se amit fel tudnék venni.
Mielött kijöttünk Németbe tavaly vettem egy nacit. Térdnadrág zsebekkel... Nagyon tetszett, bár egy picit szorított derékban, de ha egy nőnek valami tetszik akkor nem baj, ha cipőkanállal szuszakolja bele magát akkor is kell. Így voltam ezzel én is. Aztán vagy 2x volt rajtam, mert nem tudtam felhúzni, ülni meg csak úgy ha kigomboltam lehetett, mert vágta a hasam. Így bekerült a szekrényem aljába...
Gondoltam egyet, miután 2 halász farmerom is használhatatlanná vált a bő dereka miatt, megnézem azt ami olyan nagyon tetszett, de nem tudtam hordani mi van vele. Felvettem , és simán begomboltam és ülni is kényelmes volt. Ez hét elején történt. Hét végére odáig jutottam, hogy sétálni voltunk és én folyamatosan a nadrágom húzogattam mert le-le csúszott. Ha úgy akarom nem kell gigombolnom sliccet lehúznom és úgy letudom tolni.
 Szóval ezzel csak azt akartam mondani, annak ellenére nincs súlyvesztés igenis fogyok... 
Kiki döntse el most dicsekedtem, panaszkodtam, vagy csak önmagam akartam meg győzni :D


Mindenesetre este zumba...
Múlt szerdán volt eddigi legnehezebb zumba órám. Végig olyan légszomjjal csináltam a "gyakorlatokat", azt hittem menten megfulladok. Ennek az oka az volt, hogy az óra kezdetekor jött egy nagy vihar és az összes levegőt mintegy kiszippantotta a teremből :( Rettentő megerőltető volt így mozogni, de túl éltem :D 
Kíváncsian várom a mai órát, hogy fogom bírni... 

5 megjegyzés:

  1. Mindig izgatottan várom a beszámolódat, hogyan is alakul a fogyókúrád. Most eljött Nálad is az a pillanat, hogy a szervezeted lebont és épít egyszerre. A sok mozgás miatt az izmok elkezdtek dolgozni, építkezni. Ennek következtében, a lebontásból eredő felesleg ugyan távozik, de az izomszövet 1,8-szor nehezebb a zsírszövetnél. Ebből az építkezésből következik, hogy a testsémád alakul, a ruhaméret kisebb lesz, viszont a súly nem. Most ugyan még biztos nem de egy idő után lehet, hogy még nőni is fog és mégis vékonyabbnak fogsz kinézni. Nálam is így volt, hogy a 75 kilómmal 42-es ruhát hordtam, mint anyukám a 63 kilójával. :-)) Csak dolgozz tovább és jövünk mi is Veled. Nálam egy hát alatt annyi eredmény lett, hogy maradt a súlyom, viszont a kezdéshez képest ez -2 kilót jelent. :-)) Puszi Neked!

    VálaszTörlés
  2. Szeretem olvasni ezeket a bejegyzéseidet (is), hihetetlen akaraterőd van. ...és nagyon ügyes vagy! A zumba és a "gyúrás" miatt pedig nagyon irigyellek, én mostanában képtelen vagyok rávenni magamat ilyenfajta mozgásra... :/
    Üdv.: Gabi

    VálaszTörlés
  3. Kitartást:-). Én nem mondom ki, h fogyózom csak megszeretnék szabadulni pár kilótól aminek már fele megvan. Étrenden nem változtattam, járok szaladni heti 3-4 alkalommal (kb. 20-25 perc szaladás anna függvényében, h milyen a tempó) és 1 hónapja semmi változás a mérleg szerint, viszont a nadrágokkal Én is úgy vagyok, hogy nem pattannak szét rajtam, könnyedén hordom őket és a barátnőim is mondják, h van változás. Szóval kedves Tünde kitartás és szívesen olvasom a bejegyzéseket engem is motiválsz vele:-).

    VálaszTörlés
  4. Így van! Most nem szabad abba hagyni! van ilyen, sőt ez a természetes. Majd megindul újra, ne félj! Kitartás! Drukkolok!

    VálaszTörlés
  5. Készülj fel rá lelkiekben, hogy 4-5 hét is eltelhet úgy, hogy a mérleg nem mutat fogyást. De a diéta akkor is működik, és a stagnálás után újra beindul. Tökéletesen igazad van mikor a ruháidon méred az eredményt, mert ott akkor is látni fogod, ha a mérleg cserben hagy! :)) Hihetetlen kitartó vagy és büszke lehetsz az elért eredményre!! Hajrá, csak így tovább!! :))

    VálaszTörlés