2012. július 30., hétfő

10. hét Navégre!! :)

(kép)               (nem a mi gépeink de hasonlókkal küzdök én is)

Diétám 10. hetében járok...és hol fent, hol lent vagyok benne. Mikor jobban megy mikor küzdenem kell, de senki sem mondta, hogy ez egyszerű. 
Miért a navégre? Azért mert az elmúlt időben akármit csináltam nem sikerült 95 alá mennem...Jó persze most mondjátok, hogy dehát az analóg mérleg... ühüm.. az bekaphatja a kisujjam, mert teljesen meg van hülyülve. Mindig ugyan oda teszem a fürdő szobába amikor nincsen használva akkor a digitális mellett "pihen". Na és úgy néz ki a digitálisnak sikerült meg győznie, hogy ugyan azt mutassa mint ő. Jó hát grammokat nem tud mutatni, de lényegében azonos súlyt mutatnak. Ami jelenleg 94,5 tadaaam . Az elmúlt héten közel 1 kg ot fogytam, mert a múltkori 95 sem volt teljesen kereken 95 hanem 95,3 talán. De az a 30 gramm egy pisivel megvan ;)

Na és akkor fáj mindenem.... De tényleg szó szerint mindenem... Pénteken megkaptam az oktatást a terembe a nagy gépek használatára is. Jó hát ezeket vagy legalábbis hasonlókat már régebben is használtam, de ugye a muszáj az muszáj. A tréner meghatározta a feladatok széria számát is. 3x15 mindenből. Hehe mondom ez nem komplett mi az a 3x 15? Na jah...Mire végig értem mindenen úgy éreztem magam mintha az úthenger ment volna át rajtam. Tanja megígértette velem, hogy a hasprést idehaza is csinálom minden nap, mert az a leg kritikusabb nálam, félő, hogy megmarad a kötényem :( Lévén ha egyszer megígérek valamit akkor azt én be is tartom, péntek óta minden nap ment a 3x15 hasprés és megfejeltem ugyanennyi tárogatással, mert a belső combom is mindig egy nemszeretem pont volt a testemen.
Szombaton voltam és megpróbáltam kicsit kocogni is, már elég  fittnek éreztem hozzá magam. Nem mondom azt, hogy a távot megállás nélkül teljesíteni tudtam amit magam elé tűztem, de 20 perc alatt teljesítettem. Nem kell maratoni távra gondolni, egy kis kör volt folyóval szegélyezett erdő részen.
Tervezem, hogy gyakrabban is eljárok majd, ha nem épp futok akkor erős tempóban legyalogolom. De az az érzés amikor megjöttem és tudtam teljesítettem valamit amit 3-4 hónappal ezelött nem lettem volna hajlandó és nem is akartam meg csinálni...Büszke voltam magamra és láttam ezt a páron szemében is amikor lihegve kifulladva az ajtó félfának támaszkodva álltam és megkérdezte:"tényleg futottál?" Tegnap este is megvolt a hasprés és a tárogatás is, futás helyett viszont sétáltunk egy nagyot. Ma pedig zumba ;)

Szóval mindent összevetve kicsit lassan, de biztosan haladok a célom felé. Már csak 3 hét és megyünk nyaralni, nagyon várom már. Viszont 2 hétig nem megyek majd a terembe 12-19 ig zárva lesz szabadság miatt, utána héten pedig mi megyünk szabadságra. De igyekszem majd abban a két hétben is mocorogni.

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok, nagyon ügyes vagy .

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy, csak így tovább!!!! Kellemes nyaralást Nektek, puszi! :)

    VálaszTörlés
  3. Ági (Bilimbóca)2012. július 30. 17:50

    Tündikém!
    Ügyőce csajos vagy! Nehéz ez a terepmunka magunkon, de akarattal és kitartással (majdnem)mindent meg lehet csinálni....
    Kitartást Neked a továbbiakhoz is, s ha kicsit megakadnál, gondolj mindíg Párod szemére az első futásod után! Ez bíztasson, adjon Neked mindíg erőt!!!!
    Puszka :-D
    Ági <3

    VálaszTörlés
  4. Hajrá Tündi:) Csak kitartás, tényleg nem mindig egyszerű, de sikerülni fog:) Futni én nem tudok sajnos a térdem miatt, de nem baj, éljen a zumba:) Jó pihenést, nyaralást nektek!

    VálaszTörlés
  5. Csak préselj és tárogass szorgalmasan a szabadság alatt is! Akkor nem lesz semmi baj. A futás miatt nagyon irigyellek. Nekem sem lehet a térdem miatt, akárcsak Trollanyunak. Viszont a tempós séta nagyon jót tesz. Sajnos nálam nincs elmozdulás, igaz nem is mozogtam csak a kajára ügyeltem, ez viszont azt eredményezte, hogy nem jött vissza semmi, ha már le sem ment semmi. No, majd ezután, talán lenyugszik minden kedély és akkor újra tudok bicajozni és sétálni is. Hajrá Tündi, továbbra is! :-))

    VálaszTörlés
  6. Gratula! Megy ez neked, mint a karikacsapás! Csak így tovább, meglásd Karácsonyra irtó csini leszel! :o)

    VálaszTörlés