2012. július 2., hétfő

6.hét - 2 kg :D


Ééééés IGEEEEN!!! Jes-jes-jes! Ismét beindult a fogyás, az utóbbi hét stagnálása után. Ezen a héten megint sikerült a 2 kilót lefogynom. Mai mérlegelés szerint pedig jelenlegi súlyom 95 kg, ami a kezdő súlytól 10 azaz 10 kerek kilóval könnyebb.
El sem tudom mondani, milyen jó érzés ez! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki biztat és ha elkettyennék tartja bennem a lelket, nélkületek sokkal nehezebb lenne. Az előző ilyen poszthoz is sok támogató hsz érkezett amikre sajnos nem volt módomban reagálni, de itt köszönöm meg Nektek!

Akkor jöjjön egy sztori a hétről. Ugye azt említettem, hogy a halász farmerjaim igen csak megbővültek :D Viszont szombaton hivatalosak voltunk Zolcsim sulijába sommerfestre. Oda csak nem mehetek lógó gatyába, ezért elmentem venni magamnak nacit. Gondoltam a legjobb az lesz ha kapri nadrágot veszek, ha azt tunikával, vagy hosszabb csinibb pólóval, blúzzal húzom akár alkalomra is meg lehet jelenni benne , mint amilyen az a fesztivál.
Na és akkor naci a tartóról leakaszt, próbafülkébe begaloppozik és már előre facsarodik a szív, hogy mindjárt mehetek ki nagyobb méret után kutakodni. Biztonság kedvéért két méretet vittem be magammal. Egy 42 és egy 44 eset. Jó nem kell rögtön húgatni ezek a méretek a kapriból nem olyan kicsik, hiszen egy nyúlós sztreccses anyagról van szó. Hiúságból én is kaptam ám rendesen, és legelőször a 42-eset próbáltam fel. Felhúztam... Ekkor jött a döbbenet... Levettem és ellenőriztem valóban a 42 es van e a senekemen, és nem pedig a 44 es, de nem nem tévedtem. Ugyanis a tapadós naci nem tapadt :D. Így levettem és a másikat már fel sem próbáltam széles vigyorral az arcomon kiakasztottam őket a gyűjtő helyre és elsétáltam 40 es méretér. Magabiztosságom határtalan volt, fel sem próbáltam, csak kiválasztottam két nekem tetsző színűt és mentem velük a pénztárhoz. Hazáig azért egy kicsit motoszkált bennem a kisördög, mi van ha...
Ezért amint beléptem az ajtón ledobtam magamról az addig viselt nadrágom és bele ugrottam a frissen vásároltba. Az eredmény teljesen kielégítő volt :D Jó rám, és ez annyira, de annyira jó érzés.
A felsőkkel épp nincs most ilyen szerencsém, blúzt nem igazán kapok magamra :( Mert ami jó lenne mellben, hosszban, csípőmön sem feszül, az úgy szorít karban, próba közben attól féltem ezt már csak ollóval szedem le. Na jó ne várjak mást, hisz azért a szél hordott a karomra jócskán a hájon kívül mást is, hiszen valamivel a fiam emelnem, és ugye forgatnom kell az ágyba. Na de majd erre is megtalálom én a megoldást... ;)

10 megjegyzés:

  1. Látod? Nem??? Ez volt a kalapom, amit megemeltem előtted! Nagyon vártam a mai beszámolód!!! Hogy mennyi és hogyan tovább. Jó, hogy ilyen ügyes vagy és nem adod fel. És az a 40-es méret! Az a léleknek nagyon balzsam tud lenni!!! Még ha kicsit csalással, de akkor is igazi gyógyír! Sok erőt és kitartást továbbra is! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Az a 40 es méret csak a kapri naci 40 es mérete, normál nadrágban 44-es jó rám, eddig 48-50 est hordtam ;)

      Törlés
  2. Gratulálok! Szuper érzés lehet kisebb méretet vásárolni. Itt már tényleg látszik az eredmény :) Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  3. Köszi Panna!! Hamarosan képet is teszek fel ha sikerül vállalható képet csinálni, és akkor valóban látni fogjátok a különbséget ;)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok Tündi, ez tényleg szuper eredmény:) Még emlékszem mikor én először tudtam kisebb méretű ruhákat vásárolni, majd elájultam örömömben és én is 100 kiló voltam. Különben én is zumbázom, nagyon szeretem, bár nem mindig tudom rendszeresen csinálni, mikor sokat dolgozom. Szerintem ez egy olyan mozgásforma, ami nem unalmas és tényleg élvezettel lehet csinálni és átmozgat. További sok sikert és olvadó kilókat:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Drága Trollanyu! Tudom, hogy Te is megküzdöttél, és átmentél mindazon amin most én megyek, ti adtok nekem erőt akik már megmutatták, hogy igenis meg lehet csinálni, csak akarni kell. Én pedig akarom, nagyon akarom, és meg is fogom csinálni :)
      A zumba valóban nem uncsi, és az oktatóm egy nagyon szuper szimpi fiatal csajszi, tök sok humorral, és széles vigyorral csinálja végig, az embernek szintén vigyorognia kell, még a akkor is amikor már mindenem csurom víz és levegőt is alig kapok. :D

      Törlés
  5. G R A T U L Á L O K ! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Gabriella, rajta vagyok ! ;)

    VálaszTörlés
  7. Régen jártam nálad és döbbenten olvasom, hogy már 10 kilónál tartasz!! Olyan büszke vagyok Rád!!! Kicsit dagad a keblem, mert már veled is dicsekedhetek egy picit! :))) Én tudom mekkora öröm, mikor ilyen meglepetések érnek a próbafülkében, vagy látni a tükörben a változást, és az ismerősök meglepődését a kitartásunkon. Csak így tovább, most már semmi sem tarthat vissza!!! :) Ölellek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Babi!
      Méltán lehetsz büszke, mert abban, hogy én most itt tartok nagyon sokban a Te befolyásod is benne van. Ha nem térhettem volna vissza időről, időre a bejegyzéseidhez látva a fényképes bizonyítékaidat bizony lehet még a mai nap sem szántam volna el magam. Mostanra viszont 10 kilóval könnyebb vagyok, és ezt részben Neked köszönhetem ;)
      Viszont ölellek, és már talán át is érsz ;)

      Törlés