2012. augusztus 6., hétfő

11.hét -1,5 kg :D és nátha :(



Az az igazság, hogy az egyik szemem sír a másik nevet, és valóban a jobb szememből folyik a könny. Na de csak azért mert csavarja a nátha az orromat. Két napja olyan ramatyul vagyok, hogy így már nagyon rég nem voltam. Alaposan elkapott...,de gyorsan túl leszek rajta, mert ez így nem jó. A másik szemem nevet mert annak ellenére, hogy ma reggel tetézve kínjaimat nagylány is lettem a mérleg az elmúlt héten mérthez képest kereken 1,5 kg mal mutatott kevesebbet. Így a jelenlegi súlyom kereken 93 kg.

Nézzétek el nekem, hogy hetente csak egyszer jelentkezem mostanában, főzök is sütök is és fényképezem is, de valahogy nincs kedvem mindezt feltölteni. Annyi de annyi felé járnak a gondolataim... De most van két restanciám amit minden képpen posztolnom kell a közel jövőben.
 Az egyik a blogkóstoló 4. fordulójára gionettától készített finomságom, a másik pedig Gizike buzdítására elkészített (mini) képviselő fánkjaim.
Talán ha rászánom magam és kiposztolom őket visszatér az önbizalmam is ezen a téren is. ;D

Már csak 12 nap van a nyaralásig... :D

2 megjegyzés:

  1. Minél előbbi gyógyulást kívánok!!!
    Gratulálok a -1,5 kg-hoz. Nagyon kitartó vagy, és látod ez meghozza a megérdemel eredményt. Csak így tovább!!!
    Nem csak te vagy így a blogolással, most valahogy nekem sincs kedvem (öröké fáradt vagyok) pl. kommenteket írni a blogokba, pedig minden nap körbenézek. Sőt még a saját bejegyzéseim is igen nehezemre esnek, de ez biztosan a nyári hangulattól, és a nagy melegtől van.:)

    VálaszTörlés