2012. szeptember 6., csütörtök

15. hét -1 kg


Az elmúlt mérlegelésnél is szemet gyönyörködtető -1 kg volt a mérlegen... Nem sok ez az 1 kg, de szépen lassan és stabilan 1 kilónként hetente masírozok a célom felé. Most úgy állok, hogy 15 hét alatt összesen 15 kg tól szabadultam meg.

Igyekszem recepteket és képeket is hozni a jövőben, mert egészen kezd átmenni a dolog fogyis blogba, pedig épp tegnap kaptam egy hatalmas elismerést egy nem kis nevű helyről, és épp egy álltalam készített étek kapcsán. Erről később még bővebben... Úgyhogy rúgjatok popón és posztoljam ki azt a j 10 recit ami már be van fényképezve.

Nem tudom azonban, hogy a jövőben hogy fog időm jutni, mert ha minden jól megy 17. étől de legkésőbb október elején elkezdek egy német nyelvkurzust. Be vagyok már iratkozva, de kérdés be férek e a most indulóba, még nem kaptam meg a válasz levelet. Heti négy nap kell mennem délelőttönként, és szeretném mellette a mozgást is folytatni heti 3 este, valamint a házimunka és a család is itt van. De igyekezni fogok. Hisz csak arra van ideje az embernek amire időt akar szentelni.

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok az eredményhez, nagyon szuper vagy!!!Sajnos én nem. De sebaj, majd ezután! A nyelvkurzushoz is ekkora kitartást és kedvet kívánok. Ha kell segítség, valamit nem értesz, nyelvtant, bármit, nagyon szívesen segítek, elvégre ez lenne a szakmám. Ha találok állást, gyakorolni is szándékozom. Skype-on elérsz: gionetta455, ha telefonszám kell, megírom emilben. :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúú de jó köszönöm szépen!! Ha ezt előbb mondod hozzád iratkozom tanfolyamra. :D Skypon felveszlek, biztos ami sicher ;)

      Törlés