2012. szeptember 8., szombat

Rántott húsi kukorica pehely bundában


Ugye a diétám kapcsán mostanában kerülöm ha van rá módom a fehér lisztet. Épp ezért került a húsira panír gyanánt kukorica pehelyből a panír.
Semmi nagy dologra nem kell gondolni, csupán a húsok előkészítése után rendesen paníroztam annyi volt a dologban a csavar, hogy a fehér liszt helyett tönkölyliszt került rá aztán jött a tojás és a prézli durvaságúra késes aprítóval ledarált cornflekszt.


 Hagyományos módon sütöttem olajban, de legközelebb kipróbálom sütőben olaj nélkül sütni, akkor még diétásabb lesz a kajcsi.
Én salival fogyasztottam, de bármilyen köret mellett bátran megállja a helyét. Sőt merem állítani, hogy finomabb ropogósabb élvezhetőbb a panírja ;)
Persze a nem diétázók kedvéért készült pár hagyományos rántotthús is, de mondanom sem kell a kukoricás előbb elfogyott, sokkal előbb :D

2 megjegyzés:

  1. Finom ropogós lesz a bunda tőle, én a Kentucky csirkeszárnynál szoktam használni...

    VálaszTörlés