2012. október 1., hétfő

18-19 hét....

Sajnos az elmúlt időben nem sok minden beszámolni valóm akad. Múlt héten a nagyobbik gyermekem bele esett egy gyomor influenzába, ami azt jelentette, hogy ha épp nem hányt akkor a hasa ment, és a láza is igen csak megdolgoztatott amikor 39,7 ről kellett neki leküzdeni.  Ugye ő egyedül nem tud kimenni a Wc re így én rohangáltam vele, ami azt jelentette, hogy sokkal többször kelett megemelnem, mint azt normális esetben. Így az energia szükségletem is megnövekedett plusz hab a tortán, hogy nagylány voltam. Így nem is számítottam semmire, de meglepő módon azért valamicske mégis csak levánszorgott rólam.
Jelentem átléptem a bűvös 9 es határt lefelé, talán mostmár a mérleg is megembereli magát és produkál nekem.
Viszont aminek nagyon örülök, hogy épp azt a súlyt nyomom most amivel annak idején Dáviddal teherbe estem. Na és most nézegettem épp tegnap a kabátokat kinek kell újat venni, és mekkorát.
Örömmel jöttem rá, hogy az a kabát ami tavaly lett vásárolva és akkor passzosan volt jó, most igen csak bőnek bizonyul, de még a viselhető kategóriában.
Gondolkodtam rajta elkezdek rancogni apjuknak egy szövet kabátért, mert szövet nadrághoz és csizmához  vagy harisnya és kötött miniruha nem épp előnyös a sídzseki. De elő kotortam a régi bundámat amit már vagy 5 éve nem tudtam felevenni, már el akartam ajándékozni, csak azért nem tettem , mert nagy keresztlánynak nagyon nagy volt még. Szóval.... Felpróbáltam, és mintha rám öntötték volna :D Úgyhogy nagy a boldogság van egy régi új bundám :D
Szerintem a mérleg is azért nem mutat most nekem semmit, mert tulajdonképpen én már baromira elégedett vagyok ezzel az immáron 16 kg mínuszommal. De a célom nem ez volt, kicsit össze szedem magam és biztosan lefaragok még magamból egy kicsit, csak lehet ehhez már több idő fog kelleni....
Jelenlegi súlyom:89,5 kg :D

8 megjegyzés:

  1. Nem semmi, 16 kiló 19 hét alatt!!! Nagyon ügyes vagy, csak így tovább. Megtorpanások vannak, de ne add fel, mert innen már nincs olyan messze az álomhatár, mint az elejétől. Jövő nyáron bikiniben feszítünk a strandon! ;-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúú ne is mond... A célomhoz éppen félúton vagyok, és most olyan kínkeservesen megy a dolog.. Nem adom fel épp most erőt gyűjtök... ;)

      Törlés
  2. Majd elfelejtettem! Remélem a nagyfiad már jól van és újra suliba jár!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen köszönöm, már jól van és ismét jár a suliba. Köszönöm érdeklődésedet, nagyon jól esik! :D

      Törlés
  3. Nagy gratula neked, nagyon ügyes vagy! Én is remélem, hogy a fiad meggyógyult, te pedig ne add fel. Ha úgy érzed könnyebb lenne pár kiló nélkül, akkor tessék tovább csinálni. Hajrá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a fiam már jól van.... Könnyebb lenne pár kilóval kevesebben, de most ott tartok, hogy nagyon nehéz és a sorozatos kudarc a mérleggel szegi lassan a kedvem. De csak addig amíg fel nem húzom magam, mert akkor megint bekeményítek és meg lesz az eredménye ;)

      Törlés
  4. Akkor jól egymásra találtunk, mert én is fogyózom, én 89 -ről indultam, aug. 4 óta 8 kg-ot adtam le.
    Jöttem nézelődni, mert a Blogkóstolón én főzök tőled:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban jól sorsolt a gép :D Én most tartok ott ahonnan Te indultál... Remélem találsz nálam kedvedre való finomságot, jó nézelődést, azután pedig sütés főzést kívánok. A diétádhoz pedig sok sikert!

      Törlés