2012. november 26., hétfő

25-26 hét

Az a helyzet, hogy nincs miről beszámolnom, nem történik a fogyás terén semmi...Vagyis ez Így ahogy mondom nem igaz, mert történik de nem épp jó irányba mennek a dolgok. De még csak nem is egy helyben topogok, hanem lépek előre egyet, vissza kettőt és aztán kettőt előre egyet hátra. Ami azt eredményezi, hogy jelenleg sehová sem jutottam a 2 hét alatt. Ugyan úgy 87 kiló a súlyom...
Viszont elkeseredve veszem tudomásul és kezdek is beletörődni, hogy karácsonyra bizony nem lesz meg a vágyott 80 kiló.
Az igazság az, hogy kicsit bele is fáradtam, néha elszalad velem a ló aztán győzöm visszafogni... Én még mindig azt mondom, hogy a törés ott következet be amikor volt a fogműtétem, és olyan sokat éheztem... Lehet semmi köze semmihez, de olyan jó valamire ráfogni. Soha nem volt még olyan nehéz mértéket tartsak, mint az elmúlt időszakban...és az ünnepek közeledte sem könnyíti meg a dolgom...
Fel nem adom... Most azon vagyok, hogy ha lefele nem megy, akkor legalább fel se jöjjön, és eljön megint az idő amikor újult erővel ismét neki tudok veselkedni. Ha tavasszal amikor a természet is új erőre kap, akkor tavasszal... ;)

4 megjegyzés:

  1. Na ez egy nehéz szakasz! Itt ragadtam én is 1 éve és 4 kiló vissza is kúszott. Most nem állt át az agyam mint akkor. Várom az alkalmat, pedig tudom, hogy az kizárólag csak rajtam múlik!
    Nem tudom azt írni, hogy csak így tovább mert értem miről írsz, csak annyit mondhatok, legalább vissza ne engedd a leadott kilókat.
    Remélem megjön mindkettőnk elhatározása, ugyanolyan erővel mint az induláskor volt és akkor folytatjuk... remélem! Addig is mértékkel! :)

    VálaszTörlés
  2. Bilimbóca (Ági)2012. november 26. 14:33

    Tündikém!
    Valóban ne add fel! Vannak olyan pillanatok a mindennapjainkban is, mikor valamit elkezdünk, eltervezünk, s vagy azonnal sikerül véghezvinni, vagy valami miatt csak lassan, döcögve halad elöre a napi nemmindegy szekere is... Ilyen ez a fogyda is, nem egyéb, mint hétköznap. Ne engedj a negatívumoknak. Jó úton haladsz, többet elértél, mint amit egész évre terveztél /gondolom én/... Szóval fel a fejjel, csak a szépet, jót meglátni, meghallani, a rosszat egy pozitív gondolattal azonnal törölni, s sikerülni fog!

    Millió puszit küldve gyönyörü adventi idöszakot Nektek! Àgi (Tudod, nálam nagyon kiszámíthatatlan, mikor esek megint gép elé :-D )
    <3<3

    VálaszTörlés
  3. Én pont így jártam. Októberben elkezdtem, fogytam 5 kg az ünnepekig, aztán a nagy ünnepelés alatt feljött belőle 3kg és ott feladtam. Talán Januárban belevágok, de addig át kell állítanom az agyam rá...

    VálaszTörlés
  4. Én aug 4.-től fogytam 11 kg-ot,89 -ről 78-ra, de most nálam is nagyon leállt a fogyás, vagy csak nagyon lassan 1 - 1 kg megy le, pedig nem eszem többet most sem, talán a zöldségek hiányoznak nekem.
    Kitartást kívánok neked, én is most azon igyekszem, hogy az ünnepek alatt ne szedjek vissza.

    VálaszTörlés