2011. március 12., szombat

Agárdi pancsi


Tegnap szabadságon voltam... Konkrétan fel lettem mentve minden nemű háztartási munka alól. Történt ez azért mert 15.-én születésnapom lesz. Apa most volt itthon és az elsőszülöttemnek sem kelett iskolába mennie, ezért az ajándékomat most azaz tegnap kaptam meg tőlük. Ez pedig nem más volt mint Agárdon a termál fürdőben egy jó kis délután. Nagyon szuper volt, jól éreztük magunkat. Jó hát az oldalkocsik velünk voltak, de így volt tökéletes.
Hosszú volt az út odáig, vagyis sokáig tartott, mert nagy volt Pesten a forgalom, de csak oda értünk. Dávidka aludt az úton, jól ki is tudta pihenni magát, így vele sem volt semmi gond. Jó nagyot pancsizott. Először félt kissé az új helyzettől, de nem mentünk közel a vízesésekhez úgy már neki is jól esett a pancsikolás. Nagyot labdáztunk a srácokkal, senki nem volt a családi medencébe rajtunk kívül. Egy szó mint száz, ez volt életem egyik legjobb szülinapi ajándéka, és akkor itt is köszönöm nektek Drága Fiúk!!

Viszont a lila köd felkúszott már a szemem elől és a hétköznapokba visszazuhanva készülök a holnapi vendég fogadásra. Zitáék jönnek ebédre. Húsleves lesz,francia saláta, pipicici még nem tudom hogyan,majd ha neki állok eldöntöm, és a szülinapi tortám Marina torta. Ennyi hát... Nem szeretek magamnak tortát sütni...

2 megjegyzés: