2011. december 12., hétfő

Panettone(szerű) kalács


Na igen! Elvileg panetonnénak készült, gondoltam olyan mindegy miben sütöm, de hatalmasat tévedtem.
Mert így kinézetre is és úgy ízre is kalács lett amiben van kandírozott gyümölcs.
Én most gyümölcskenyér formában sütöttem, de legközelebb, hogy azért mégis csak hasonlítson valamelyest arra amit eredetileg készíteni is szándékoztam, muffin formában fognak elkészülni mini pannetonne gyanánt.

Receptet Illéskrisztől kölcsönöztem:

A recept tökéletes, így ide én csak az én képeimet teszem be!!



Ezt a gyümölcsmixet használtam hozzá, így nem csak mazsola volt benne...


5 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik kalács formában is:) Már én is sütöttem egyszer mini panettonékat muffinsütőben, nagyon jól sikrült, ha akarod nézd meg őket. Majd én is szeretnék egy nagyot készíteni, ha lesz újra sütőm:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem mindegy a forma, a lényeg hogy finom, és Krisztinél már ráfeledkeztem, erre most jössz Te is! Ilyet tenni! Éhen halok!!!! :))

    VálaszTörlés
  3. Trollanyu!
    Megnéztem és nagyon jól néznek ki. Azok sokkal jobban hasonlítanak a nagy testvérükre mint az enyém. De nem baj, végülis az íz a fontos :D

    VálaszTörlés
  4. Barbi!
    Citromhab is elkészítette és az övé is csodásan néz ki. Én most Limaránál láttam, meg azt hisze Nálad is a buborék kalácsot. Erre pörögtem most rá... Csak az a baj, ha én egyszer valamire rápörgök... az rövid határidőn belül az asztalunkon végzi. Csak azért nem ugrok neki pl ma mert kórházba megyünk Zolcsival kivizsgálásra.

    VálaszTörlés
  5. Elviszem a receptet, meggyőző! :)

    VálaszTörlés