2012. február 10., péntek

:((((

(forrás)


Na most nagyon-nagyon szomorú vagyok. Bocsánat, hogy ide zúdítom a bajomat, de épp nincs senki akinek elmondhatnám, így elmondom ám mindenkinek...
Épp az imént történt...
Napok óta nem tüsténkedem épp a konyhában, csak úgy módjával valami gyorsat összedobok, mert utol ért a nátha és nem vagyok épp toppon.
Még a hét elején fel akartam húzni a redőnyt az kiakadt és leszakadt. Szerencsére az én ügyes kezű életem párja meg tudta javítani. De félek, hogy ami most történt azzal még ő sem fog tudni mit kezdeni.

Épp elkészült az ebéd. Csirke becsinált levest csináltam és mellé rizsfelfújtat. Nyitom ki a sütő ajtaját, hallottam egy halk kattanást és a sütő ajtó úgy ahogy volt a kőre zuhant.
Az üveg milliónyi apró darabban :( Nem régen kijött a belső üveg, azt apa szépen hőálló sziloplaszttal vissza ragasztotta. Akkor mondta, hogy az egyik rugó el van törve, csak idő kérdése mikor törik a másik is. Na eljött az idő... :(
Viszont amit beragasztott üveg az a helyén maradt, szóval jól dolgozott...
Szóval, most gáz van. Na igen most lesz a nagyobbik kereszt lányom születésnapja és nem tudok neki tortát sütni...
Meg látjuk mit talál ki férj ha haza jön. Bár szerintem ha még az üveget tudna is másikat vágni bele a rugó még mindig törött.


Előtte:

Utána: :(((


Még jó, hogy Dávidot mindig kiküldöm a konyhából, ha kinyitom a sütőajtót. Mert épp oda zuhant ahol előtte 1 perce még ő állt. Szóval ha úgy vesszük nem is vagyok szerencsétlen, sőt szerencsés mert nem a kisfiamra zuhant a forró sütő ajtó.
Persze minden csak nézőpont kérdése...

8 megjegyzés:

  1. Tündi, jól mondod fontos a nézőpont és én mindig próbálom a jó oldalát keresni a problémáknak. Figyeld meg a pároddal megoldjátok a hibát és lesz torta is!!! Az biztos, hogy ilyet még sosem láttam, pedig az én őskövület Vesta gáztűzhelyem ugyanúgy működik mint mikor megvettem lánykoromban. 15 éves a kicsike, én már nagyon szeretnék egy szép beépítettet, de félek az újak már nem bírnak ennyit, lásd a tiéd is megadta magát, ráadásul ilyen nevetséges hibával!! Különben nagyon szép a konyhád! Ne szomorkodj, most már csak jó jöhet, ja és jobbulást, a rizsfelfújtat pedig imádom!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez már velem is megtörtént. Nálam új tűzhely lett a vége. Ha van kedved nézd meg itt

      Törlés
    2. Meg néztem;) Nagyon szép tűzhelyed lett, az enyém alapból tudja ezeket amiket a Te új masinád, úgyhogy nagyon sajnálnám, ha nem tudnánk meg menteni :(

      Törlés
  2. Sajnálom, elég balszerencsés eset. Majd apa megoldja neked a problémát. Talán lehet kapni ilyen spéci rugót is valahol!? Majd írd meg, hogy tudtátok orvosolni a dolgot...

    VálaszTörlés
  3. Remélem sikerült megoldani a rugóproblémát, és remélhetőleg sikerül új üveget is szerezni a tűzhelyajtóba... Igen, nézőpont kérdése: szerencse, hogy a kisfiad már nem volt ott!! Ez a lényeg! A tűzhelyajtóval meg majd lesz valami... (persze könnyen beszélek, igaz? - de tényleg a gyerek a lényeg, hogy Ő pont nem volt ott)
    A rizsfelfújtat imádom!!!
    A konyhád pedig nagyon szép! Azért majd írd meg, hogy mi lett a "sztori" vége!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Lányok az együtt érzést. Párom már utána nézett egy márka kereskedésnek, amint lesz ideje elmegy és megtudakolja, lehet e után gyártott ajtót kapni hozzá. Na és, hogy mi az ára, mert újonan 300€ ért már kapok tűzhelyet. Na lehet nem ilyen szupi mint ez. Siemens és nagyon frankón süt meg grillez meg hőkeverés meg alsó felső sütés meg miegymás. Szóval még reménykedem...
    De apa is mondta, tényleg az a szerencse, hogy nem sérült senki.Rosszabb is lehetett volna a helyzet...

    VálaszTörlés
  5. Látod, Tündikém, ez a legfontosabb, hogy Dávid megúszta!!!
    A többi pótolható, remélem sikerül megoldani emberbarát áron :) Neked meg jobbulást, egyél sok vitamint, vigyázzatok magatokra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van! A tárgyak pótolhatóak, a gyermekeim nem...
      Már jobban vagyok csak még nagyon köhögök, de az erőm már vissza tért...

      Törlés