2012. április 12., csütörtök

Dávidkám 3 éves



Úgy szeretném leírni azt amit érzek, de a gondolatok a fejembe csak úgy be vannak szórva, és mint egy mosógépben a ruha kavarognak. A mellkasomban is van egy érzés, amit nem tudok szavakba önteni, és hol a sírás kerülget, hol pedig kacagnék.
Ma változás megy végbe... Ma elveszítem a kisbabámat, de születik helyette egy kisfiú. Ma Dávidom átlépi a küszöböt és babából kisfiúvá lesz. Persze ez nem így egyik pillanatról a másikra, hiszen a változás jeleit már igazán érezteti velünk, de ma betöltötte a 3. életévét.
Olyan nagyon gyorsan eltelt ez az idő, és én csak kapkodom a fejem, hiszen még annyira tisztán él bennem a születése, az első küzdelmes napok, a hazatérés, a boldogság a babaillat.
Most pedig ha benézek a gyerekszobába két fiú gyermek játszik bent...

Jó tudom, minden kornak megvan a maga szépsége, és nagyon örülök is neki, hogy ilyen szép és okos kisfiam van, de hiányzik a kisbabám... a másik fele pedig imádom a kisfiam aki a babából lett.
Na ugye mondtam, hogy kavarognak azok a gondolatok? :D

Isten éltessen sokáig kicsi fiam!!!

Szülinapozás szombaton lesz, akkor hozok képeket a tortáról is...



19 megjegyzés:

  1. Kedves Druszám! Könny szökött a szemembe a gyönyörű soraidat olvasva, még mindig nem látom rendesen a képernyőt:)Ilyen szépen csak egy édesanya tudja megfogalmazni érzéseit az imádott gyermekeiről:)))

    VálaszTörlés
  2. Tündérem, én már hányszor átéltem ezt...és mai napig hiányoznak a " kisbabáim ", de már felnőttek...nem lehet őket már úgy " tutujgatni ", de vannak új érzések, és ezek sem rosszabbak ! Csak...hiányoznak a kisbabáim...(

    VálaszTörlés
  3. Drága Tündikém! Gyönyörű, megható gondolatokat sikerült megfogalmaznod és leírnod pár sorban, hasonlókat éltem át én is, miközben a Csilla által leírtak jutnak eszembe, hogy a felnőtt gyermekeimet már nem lehet úgy babusgatni, de lehet jóra tanítani és szeretni! Majd jönnek az unokák, én meg alig várom, hogy élvezhessem a felcseperedésüket!!!!!
    Isten éltesse sokáig erőben, egészségben Dávidkádat és szeretett családodat!!!!

    VálaszTörlés
  4. Olyan szépet írtál, meg is hatott! Olyan édes ez a kisfiú! nagyon huncut a mosolya...:o) Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok neki!!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűen megfogalmaztad az érzéseidet, amit szerintem minden édesanya érez ilyenkor:) Nagyon Boldog szülinapot kívánok a kisfiadnak:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon meghatóak a soraid, és egyben gyönyörűek is. Nagyon tündéri a kisfiad, olyan édes a mosolya.
    Nagyon boldog születésnapot kívánok Dávidkának!!!

    VálaszTörlés
  7. Tényleg szépen megfogalmaztad, amit egy anya érezhet ilyenkor... Nekem még odébb van, de így is meghatott... Isten éltesse sokáig Dávidot!:)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Ő az én kis boldogságom :D Imádom őt!!

    VálaszTörlés
  9. Utólag is boldog szülinapot a kisfiadnak ;)

    VálaszTörlés
  10. Boldog szülinapot a kis Drágádnak! Nagyon szép sorokat írtál, én is így vagyok ezzel nekem a nagylány már ugyan 6 éves, az Ikrek viszont most lesznek 3:) gyorsan szalad az idő. Imádom Őket én is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Hetti! Nagyfiam 13 az sem volt könnyű megszoknom...

      Törlés
  11. Kicsit elérzékenyültem, mert tudom milyen érzés, alig 3 hónapja nálunk is bekövetkezett ez!! Beleszokunk ebbe is meglátod, aztán amikor nagyon hiányzik majd a babaillat, megdöbbenésünkre már jönnek is az unokák! Azért remélem minél később! ;D
    Boldog születésnapot a picikédnek, nekünk pedig kitartást!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tudom Barbi, hogy majdnem egy idősek a gyerekek.
      Én még nem mondom azt, hogy unokázni fogok, szeretnék még elötte babázni egyet ;) Vágyom még egy kislányra, fiatal vagyok még bele fér, ha mindenki úgy akarja...

      Törlés
    2. Ez nagyon jó hír!! :) Én már kifutottam az időből! :(

      Törlés
    3. Nekem még van egy kis időm ;)

      Törlés
  12. Gratulálunk a Nagyfiúnak! Isten éltesse még sokáig!

    VálaszTörlés