2012. május 29., kedd

Rántott pulykamell zabpehely bundában


 A vasárnap az a nap amikor egy kicsit lazábbra veszem a dolgokat...
Ebéd képen húslevest főztem, rántott hússal, petrezselymes krumplival. Tehát a lazaság az volt, hogy ettem levest sok zöldséggel, néhány szál cérnametélt is bekerült a tányéromba. Krumpliból is ettem egy pici maréknyit. Viszont a húst magamnak zabpehelyjel paníroztam.

Nem kell semmi nagy dologra gondolni... Ugyan úgy bántam a hússal mint a többiekével akiknek prézlibe forgattam, csak az enyémre nem került liszt, rögtön a tojásba forgattam és utána zabpehelybe. Jól rá tapicskoltam, hogy meg ragadjon és forró olajba kisütöttem.

Nem azt mondom, hogy ez volt életem legfinomabb rántott húsa, de meg lehet enni.Ha hozzá szokik az ember még finomnak is mondható ;) Fiúk is kíváncsiak voltak rá milyen az íze, megkóstolták :D De ők maradtam inkább a prézlis változatnál :D

Sütit is sütöttem, abból is ettem 2 pici kockával, de azt majd legközelebb osztom meg. Legyen annyi előzetesben, hogy lisztmentes volt ;)

1 megjegyzés:

  1. Szia Tündi,a zabpehely bundát már én is kirpóbáltam nagyon finom. Szeretnélek egy blogdíjjal meglepni, remélem elfogadod. Nézz be kérlek hozzám.

    http://henimodernkonyhaja.blogspot.com/2012/05/5-blogdijam.html További jó sütés-főzést! puszi

    VálaszTörlés