2012. június 4., hétfő

2.hét-2 kg :D


Túl vagyok a második héten is, és szegényebb lettem ismét 2 kg al. Így összesen már 4 kg az amitől 2 hét leforgása alatt meg tudta szabadulni, de mégy így sem mentem a bűvös 100 alá. Jelenlegi testsúlyom 101 kg.
Teljesen elégedett vagyok az eddigi súlyvesztésemmel, és még mindig elég lendületet és elszántságot érzek magamban a folytatáshoz.
Tisztába vagyok vele , hogy a következő 2 hétben nem számíthatok erre a 2-2 kiló mínuszra ugyanis közeleg az idő, hogy nagylány legyek. Pontosabban most hét végén vasárnap van itt az ideje, és ilyenkor tudjuk, hogy a normál súly is kissé megemelkedhet. Így, tudatosítom magamban, hogy ez várható ezért talán nem fog csalódásként érni, ha nem azt látom a mérlegen amit szeretnék 1 hét múlva. Ha pedig ez az ingadozás elmarad én leszek a legboldogabb, hogy ismét közelebb kerültem a célom eléréséhez.

Látszata van az eddig leadott kilóimnak, mégpedig az, hogy ha tükörbe nézek fejem helyén nem egy tökéletes gömböt látok, hanem kezd arc formám lenni. Valamint egy mostanában a diéta előtt vásárolt nadrágom ami derékban teljesen passzos volt lejjebb csúszott, az ülepénél buggyos lett. Még ha nem is esik le, de övet kell hozzá felvennem, hogy az a csúnya buggyosság onnan eltűnjön.
Egy másik nadrágom amit nehezen tudtam begombolni, csak úgy ha a hasam behúztam, és a deréköv felett az úszógumim kidudorodott, csak jó bő pólóval tudtam felvenni, most sokkal könnyebben gombolom be és egy passzosabb pólót is fel lehet venni hozzá, mert nem buggyan ki az amit nem szeretnék.
Összességében már most csinosabbnak érzem magam, és elégedett vagyok azzal ami velem történik.
Tudom eljön az az idő amikor ezt a két problémás nadrágot beteszem egy zsákba és le a kellerbe, mert már nem fogom tudni hordani őket, kifogyok belőlük. :D

A diéta mellett kicsit úgymond programozom is az agyamat. Akik hallottak már az agykontrollról azok tudják sok minden elérhető ezzel a technikával. Na nem kell semmi rosszra gondolni , nem buggyantam meg és üres szabad időmben nem állok neki vuduzni :D Csak tudatosítom magamban az elhatározásom, naponta többször elmondom magamban, hogy 70 kg akarok lenni és minden étkezéssel minden korty vízzel közelebb vagyok a célomhoz.
Ha az agy ezt elhiszi segíteni fog a terv megvalósításában, de ehhez a tudatalattiig el kell , hogy érjen.


6 megjegyzés:

  1. A heti két kiló csoda nagy teljesítmény!!! A heti egy is remek, ha heti fél kiló lesz, akkor se elégedetlenkedj, keseredj el, mert az már nem jön vissza. Az már színtiszta fogyás, se nem vízvesztés, sem nyirokműködés, csak is zsír. És ami a legfontosabb, nem izom!!! Nagyon ügyes vagy, büszke vagyok Rád. Mondtam, ha Életem Párja 4 hét alatt ledobja a 6 kilót a saját módszerével, én is beállok mellé és Melléd is. Mivel nagyon közel van hozzá, hamarosan jövök én is, hogy együtt tudjunk fogyni, csapatban mégiscsak könnyebb. Kitartást és további sok veszteséget! Ha 1 év alatt éred el a célod, még akkor is nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gionete kedves köszönöm a biztatást és szavaid rendkívül jól esnek.Viszont én azt mondom ne várj Te senkire, és főleg ne más miatt csináld hanem csak és kizárólag magad miatt. Így én csak arra tudlak biztatni, ha Te úgy érzed sok terhet cipelsz és szeretnél tőle megszabadulni akkor hajrá és gyerünk és uccu neki :D

      Törlés
  2. A kitartásod elképesztő! Szorítok Neked állandóan! 70 kilós leszel ez már biztos!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor nem túl jó tulajdonságom az, hogy nagyon makacs vagyok, de ebben az esetben nagyon is előnyömre válik, mert ezt most a fejembe vettem és kitartok az elképzelésem mellett :D
      Úgy legyen Barbi ahogy mondod ;)

      Törlés