2012. augusztus 29., szerda

14. hét és -1 kg és nyaralás vége...


Véget ért a nyaralás... Ismét itthon vagyunk, nagyon jól éreztük magunkat a Balcsin. Szépen lebarnulva jöttem haza és elégedetten, mert nem hogy nem híztam az egy hét alatt, hanem 1 kiló lement. Jelenlegi súlyom így most 91,3 kg...
Na de nem ám csak úgy... Bár finomakat ettem és nem is éheztem, azért igyekeztem odafigyelni. Grilleztünk császár szalonnát, annyira finom volt, de a mennyiséget igyekeztem nem túlzásba vinni és kenyér helyett salátát ettem hozzá. Féltem kicsit, hogy baj lesz belőle és sürgős dolgom lesz másnap a kétbetűs felé, de szépen kisült a zsírja és jó husis volt így nem okozott semmi gondot.

Pipicict is grilleztünk amit szintén salátával fogyasztottam... A többi étkezés is többnyire saláta és sovány hús volt...
Na de mielőtt még túlságosan neki állnék csillogni a fényezéstől el kell mondanom, hogy azért el is csábultam. A finom hazai lángosnak nem lehet nemet mondani, kétszer ettem fél-fél sajtos tejfölöset, és minden bűntudat nélkül ;) Nagyon finom volt, ízlett. Fagyiztam is.... De csak ha jól emlékszem 2x 1 gombócot és azt is diétásat.
Mozgás is megvolt, Mo-on 10 napot tartózkodtam ezalatt 2x kocogtam és 1x erőltetett gyaloglás volt valamint sok séta a családdal.
Most a cél nem az volt, hogy fogyjak, hanem ,hogy megtartsam a súlyomat és legalább a dorbézolás közepette ne hízzak.
Valamint be kell számolnom életem egyik legfinomabb pezsgőjéről amit Bátyám és Sógorcsajszi hozott a nyaralásra, ezzel koccintottunk és ünnepeltük meg azt a különleges alkalmat, hogy együtt vagyunk.
Valóban nagyon különleges volt a pezsi, mert 22 karátos arany pelyhek úszkáltak, a zamatos édes nedüben. Alapjában véve nem szeretem a pezsgőt és úgy az alkoholt sem, de ez azt hiszem a kedvencemmé vált. Nem is vagyok kis igényű mi :D ?
Hozok majd még képeket, de előbb ki kell őket válogatni....

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól alakul a fogyid! A képen nagyon látszik, főleg az arcodon! Ha így megy tovább Karácsonyra már tök vékony leszel! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Én is ezt akartam mondani! Hogy az arcod, nagyon megvékonyodott. Nagyon ügyes vagy, hogy nem csak megtartottad a súlyod, hanem még fogytál is!!! Csak így tovább.Nálunk sajnos visszaesés tapasztalható, de most újra erőt kell merítenünk és újra nekifogni a dolognak.Szóval hajrá Tündi!!! :-))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok :D

    VálaszTörlés
  4. Tündi nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok. Előttem leírták a lányok, hogy az arcod megvékonyodott és tudod akármilyen unalmas, én is ezt vettem észre először! :D Kitartóbb vagy mint én! Téged már nem kell győzködni, hogy jó amit csinálsz, mert a hozzáállásod azt mutatja, már nem térsz le az útról! :) Csak így tovább! Puszillak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :D
      Valóban nem nagy a valószínűsége, hogy el fogok már ettől az úttól távolodni, viszont néha egy kis biztatás igazán nem árt ;)Ilyet pedig ne mondj, hogy kitartóbb vagyok mint Te mert tudod, hogy utánad kezdtem el masírozni, még a végén elbizonytalanodom ;)(kicsi az esélye, de hát...)

      Törlés
    2. El ne bizonytalanodj nekem!! :D
      Én már megtettem, azzal, hogy kajás blogot indítottam! ;D
      1 hétnél tovább nem bírom a megszorításokat, de most nagyon nem is érdekel, mert eljön még ez én időm! :))

      Törlés