2012. szeptember 17., hétfő

17. hét -0 kg


Nagyon úgy néz ki, hogy ezekben a hetekben a mérlegem sztrájkol... Tuti az lehet a hibás :D Ismét nem fogytam semmit, viszont stabilan tartom a 90 kilót. Szóval a pohár nem félig üres, hanem félig tele van ;)

 Ami okozhatja, hogy az elmúlt héten megpróbáltam normálisan étkezni, mindenféle köretet fogyasztottam úgy mint a családom, mert már csíra kezdett nőni a fülemből annyira besokaltam a salátától. Úgy tűnik ez a táplálkozás később jó eredménnyel lesz a súlymegtartás alatt. De most ugye fogyás a cél méghozzá karácsonyra 80 kiló van kitűzve. Így bármennyire is elegem van a salátából vissza kell rá térnem.

5 megjegyzés:

  1. A szervezeted pihen egy kicsit, nem kell vele foglalkozni. majd megindul megint, légy türelmes! :o)

    VálaszTörlés
  2. Ez így van, egyet értek Krisztivel:) Szerintem nem kell aggódnód, bár magamról tudom, hogy ez a stagnáló időszak nagyon kiborító tud lenni, de karácsonyig vígan le fog menni 10 kiló:)Kitartás:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Nektek Csajok, h támogattok nagyon aranyosak vagytok! Trollanyu, úgy legyen ahogy mondod, és karácsonyra legyen meg az én akaratom :D

    VálaszTörlés
  4. Nálam is előfordult, hogy 3-4 hétig semmi nem történt, és annak ellenére, hogy tudtam ez normális, mégis odavoltam! Én nem aggódom, menni fog ez még tovább, most pedig volt pár finom falatozós napod! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barbi Drága!
      Én sem aggódom, addig amíg stagnál és nem indul meg felfele nincs gáz. Tudod igyekszem ezt az egészet ésszel is csinálni, így látom a racionális okait is a történéseknek ;) Biztos megint elindul majd lefele, csak győzzem kivárni :D No és ha csak ez a 15 ment le és több nem is fog (amit azért kétlek) akkor ez a 15 minusz boldogít. A lényeg, hogy már ne hízzak. A célom vagyis az eredeti célom messze van még, és szeretném is elérni, de tudod: "Ember tervez...."

      Törlés