2014. január 15., szerda

Ismét START!!!!

(kép)
Új év.... Általában az emberek megfogadnak ezt azt, hogy mit fognak csinálni abban az új évben. Nekem nem volt ilyen fogadalmam, viszont szert tettem egy új barátnőre, igaz sajnos még csak virtuálisan, mert 600km választ el bennünket, viszont a lelkületünk és úgy az egyéniségünk nagyon hasonló. No meg az alakunk is. Mind a ketten teltek vagyunk. Höhö nem fogom magam ledagattozni őt meg pláne nem, szóval teltek vagyunk.
Nem mondanám, hogy kudarcba fulladt a tavaly elkezdett diétám, de elfogyott a lendület. Megszegtem a szabályokat, nem étkeztem rendszeresen tudatosan és a mennyiség is időről időre csak nőtt. Először csak 5 kg jött vissza, aztán még kettő. Annyira nem volt szembetűnő, mert a zumba az folyamatosan ment, szóval az alakom az nem változott csak a kilóim száma. No meg a ruháim kezdtek szorítani amikbe sikerült bele fogynom.
Szóval summa summarum, rendet tettem Barátnő segítségével a fejembe és ismét neki veselkedek.
A szabályok a régiek, a lendület viszont új....
Most viszont társam is van, akivel hétről hétre erősíteni fogjuk egymást. Persze az ő fogyásáról nem számolok be nektek, hiszen az a saját magánügye...
Terv szerint vasárnap van a mérlegelés, úgyhogy vagy vasárnap vagy a hét elején várható beszámoló.
Drukkoljatok nekem ismét, hogy le tudjam győzni a kilóimat és persze magamat is.

3 megjegyzés:

 1. Kedves webmester,

  Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg a több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  Tünde
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés
 2. Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy én is csatlakozom Hozzátok!

  Kicsit elszörnyedtem, hogyan is nézek ki a szép téli kabátomban. Viszont nekem még le kel írnom, hogyan is fogok étkezni és mikor tornázom majd. Van tapasztalatom ezen a téren, de most nagyon tudatosan kell nekiállnom. Jó, hogy ismét belevágsz és várom a beszámolóidat! Remélem nekem is lesz időm és erőm, hogy beírjam a blogba a sikereket és a kudarcokat is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Gionetta!
   Nagyon örülök, hogy Te is csatlakozol hozzánk. Jó lenne ha Veled is tudnám "rendesen" tartani a kapcsolatot messenger uton és akkor még jobban tudnánk a lelket tartani egymásban. Barátnővel napi szinten erősítjük egymást. Skype egy jó megoldás lenne, viszont sosem látlak bejelentkezve... Pusza és sok erőt és kitartást kívánok!

   Törlés