2011. november 15., kedd

Ajándékot kaptam :D


Az úgy történt ,hogy az NLC sütis topikja jóvoltából van egy nagyon kedves ismeretlen ismerősöm.
Már ki utázásom előtt kaptam tőle nem kis mennyiségű fűszer paprikát, amiért azóta is nagyon hálás vagyok. A bonyodalmak és minden más miatt akkor nem tudtam itt említést tenni róla, de ha előkerül a paprika, azóta is szeretettel gondolok őrá. Úgyhogy elég sűrűn jut Editke az eszembe.

Most úgy adódott , h Rita indított egy játékot Kedvenc karácsonyi menüm címmel a facebookon. Ennek kapcsán buzdítottam én is játékra az ismerőseimet, nem rejtve véka alá, hogy én személy szerint nagyon szívesen meg nyerném a tészta rácsozót ami ott felajánlásra került.
Így jött Editke aki jelezte, hogy ő biza megajándékozna engem egy ilyen eszközzel.
Nagyon meg örültem neki, és rövid szabódás után elfogadtam az ajánlatát.
Ezt a korai karácsonyi ajándékot a postás meg is hozta nekem.
Nagyon szépen köszönöm itt is Editkének. Jelzem ezeken a hasábokon is, hogy bármire szükséged van ne habozz szólni.

A leg meglepőbb nekem ebben az egészben az, hogy vannak még önzetlen segítőkész emberek akiknek adni ugyan olyan vagy ha nem még nagyobb öröm, mint kapni.

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok!!! Ilyen rácsozóra már régóta fáj nekem is a fogam! Ráállítottam anyósom, hogy a piacon nézzen körül, hátha rálel erre a szuper kis találmányra. Interneten tudnék rendelni, de nem éri meg egy ilyenért kifizetni a magas postaköltséget. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is régóta fáj a fogam rá.
    Ha így van akkor kattints a kiemelt szövegrészre(kedvenc karácsonyi menüm) és játsz. Hátha Fortuna Istenasszony homlokon csókol ;)

    VálaszTörlés