2012. május 28., hétfő

1 hét -2 kg :D


Múlt hétfőn mértem magam akkor voltam 105 kg, tehát az a kezdési súlyom, ma 1 héttel a mérés után ismét rá álltam a mérlegre és a mutató 2 kg al kevesebbet mutatott. Nagyon örülök neki, és ez most adott még egy plusz lendületet a folytatáshoz. Kaptam egy vissza igazolást arról, hogy jól csinálom, lesz eredmény.
Ha esetleg lesz (márpedig majdnem teljesen biztos, hogy lesz) stagnálás akkor sem fogok már kétségbe esni és feladni, mert tudom jól csinálom, és haladok az utamon.

Közben pedig keresem a nekem megfelelő mozgás formát, de túl sokáig nem akarok gondolkodni rajta, mert ég bennem a tettvágy.
Viszont!! Nagyon ügyelek rá, hogy ne menjek át fanatikusba, és megmaradjon minden az egészséges határok között.

14 megjegyzés:

  1. Nagyon szép eredmény, gratulálok, csak így tovább:)

    VálaszTörlés
  2. Nagy-nagy gratula!!! Csak így tovább, jó úton haladsz, és semmiképpen ne add fel. Nálam is van hogy napokig nem változik, vagy éppen felfelé indul el a mérleg nyelve, de aztán pár nap és minden visszaáll. Végül milyen sportolási lehetőség mellett döntöttél??? Én szobabicajozom, és közben nézem a Tv-ét. Így gyorsan megy az idő, és a mozgás is jólesik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nem akarom feladni nagyon elszánt vagyok most! A sport témában még nem döntöttem, nagy valószínűséggel egy fitness terembe fogok eljárni, mert ha egyedül kell idehaza csinálnom, valószínű, hogy elsumákolom. Viszont ha közösségben csoportban aerobikozok, vagy zumbázok akkor ilyen veszély nincs :) A mai mozgás letudva, majd 1 órán keresztül tollasoztunk, nagyon jól esett :D
      Neked is kitartást, és eredményes fogyást kívánok én is!!

      Törlés
  3. De örülök!! Ez így fog menni amíg tartod az étkezést, és ráadásul még finomakat is eszel!! A szobabicikli tényleg jó én is csináltam és elég volt 20 perc naponta, de a közösségbe való eljárás az tényleg jó húzóerő, és muszáj is menni, ha az ember kifizette. Nekem erre nincs lehetőségem úgyhogy erőt vettem magamon és már egy hónapja újra futópadozom! Igaz nem futok, hanem inkább kocogok, de a heti 3-ból nem engedek!! :)
    Arra figyelj, hogy a "női napokon" még többet is mutathat a mérleg úgyhogy kerüld messzire! :DDD
    Ezzel a módszerrel simán le tudsz menni még akár 60 kilóra is!!! Csak nem szabad megállni, mint én, mikor beindítottam a blogot és sütöttem minden nap! Most érzem, hogy lassan újra belerázódom. Már nem sütök minden nap, vagy ha sütök is mértékkel eszem! :)) Na megyek mert reggelig is elírogatok itt! ;D
    Szép estét Neked!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú Barbi de jól hangzik ez a 60 kg! :D De én már annak is nagyon fogok örülni ha első körben meg lesz az a 75 ;) Aztán ha azt már tudom tartani jöhet a többi. Én most úgyan úgy sütök a fiúknak mint eddig de nem eszem belőle, vagyis igazából vasárnap szoktam sütit sütni, akkor meg én is ehetek egy kicsit belőle, hisz aznap van a "lazább" napom.

      Törlés
  4. Pont ez a jó súlyvesztés, lassan-keveset. Így a szervezeted is átáll és nem nélkülöz! Ügyes vagy, csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Kriszti! Sokat jelent a támogatásotok!!

      Törlés
  5. Hajrá!!!!! :) csak így tovább!

    VálaszTörlés